Find pris hos DHL, FedEx, UPS & TNT

Pakkeselskaber som DHL, FedEx, UPS og TNT benyttes ofte til internationale leverancer, samt til særligt følsomme forsendelser hvor der er behov for både afhentning og levering til døren.

Priserne kan variere meget, men heldigvis kan du få overblikket på forhånd. Denne artikel viser dig, hvordan du nemt kan finde pris hos DHL og de andre internationale selskaber.

Find pris DHL

DHL er et distributionsselskab med aktivitet i hele verden – herunder også i Danmark. Det er et glimrende selskab at benytte, hvis du skal sende en privatpakke med ekspreslevering, eller hvis du som virksomhed skal eksportere til udlandet. Køber du varer fra udenlandske webshops, vil fragten ofte blive håndteret af DHL.

Priserne kan variere rigtigt meget hos DHL, da der er forskellige fragtkategorier. De største faktorer for prisen er, hvor langt pakken skal leveres, hvor hurtig forsendelsestid du ønsker, samt pakkens mål og vægt. Med DHL er det muligt at bestille med afhentning, så du ikke selv behøver at besøge en pakkeshop.

Find din DHL pris ved at søge hos Pakke.dk. Indtast hvor pakken skal fra og til, samt hvor stor den er, og derefter bliver du præsenteret for mulighederne. På denne måde kan du se den specifikke pris for din pakke og du kan gå direkte til bestilling, hvis prisen passer dig.

DHL er typisk dyrere end de lokale danske og nordiske selskaber, men til gengæld er der mere fart på – især hvis du skal sende til udlandet.

Find pris FedEx

FedEx er en af DHL’s store konkurrenter på det internationale marked. Fordelen ved at sende med FedEx er, at de kan sende din pakke hvor som helst hen i verden. Med deres International Priority Express forsendelser kan du endda sende pakker til udlandet med meget kort leveringstid. Deres International Economy løsning kan benyttes, hvis du ønsker en billigere pris.

Både private og virksomheder kan sende med FedEx. Det er muligt at sende alt fra små pakker til stort gods.

For at finde din FedEx pris kan du gå til Pakke.dk og indtaste informationerne om din pakke. På få minutter kan du få et prisoverblik og vælge din fragt. Der skal indtastes pakkemål, afsendelsessted og destination inden du kan få den præcise pris.

Find pris UPS

UPS er et selskab, der er blevet mere og mere synligt i Danmark med årene. Du kan både benytte UPS til leverancer til udlandet, men også til indenrigsforsendelser. Ligesom med DHL kan du bestille med afhentning, så du slipper for selv at skulle i pakkeshop.

Priserne er rimelige hos UPS – især hvis du skal sende pakker til andre lande i EU. Forsendelsestiden er generelt kort, og der er rigtig god tracking og fleksibilitet hos UPS.

Find pris UPS ved at gå til Pakke.dk og indtast informationerne om din pakke. Du vil herefter blive præsenteret for en prisoversigt med mulighed for at booke den løsning, der passer dig bedst.

Find pris TNT

TNT er affilieret med FedEx og er planlagt til at indgå fuldstændigt i FedEx’ fragtsystem senere. De har en rigtig fin infrastruktur og tilbyder dør-til-dør levering i stort set alle verdens lande.

Desuden er TNT kendt for at have et rigtigt godt trackingsystem. Pakker leveres generelt meget hurtigt. Priserne er i den højere ende i forhold til flere andre leverandører i Danmark, men til gengæld får du masser af fleksibilitet samt kundeservice der er langt over standard i branchen.

Du finder TNT pris ved at gå til Pakke.dk. Her vælger du forsendelsestype, destination, og pakkemål. Det udløser en pris, og hvis du er tilfreds, kan du vælge at booke omgående.

Konklusion

Hvis du skal sende en ekspresforsendelse, eller hvis din pakke skal til udlandet, så er selskaber som DHL, FedEx, UPS og TNT umiddelbart de bedste muligheder. Det er nemt at finde pris – og det er nemt at booke levering. Find din pris hos DHL, FedEx, UPS eller TNT og få sendt din pakke med de bedst mulige vilkår.