Find pris hos DAO, PostNord, GLS & Bring

DAO, PostNord, GLS og Bring er de distributionsselskaber, som flest danskere benytter til hurtige og billige forsendelser. Priserne kan dog variere efter pakkens mål, vægt og destination. Derfor er det rart at kunne beregne prisen, inden du sender pakken, og her fortæller vi hvordan.

Find pris DAO

Når vi sammenligner priser på tværs af markedet, så er det ofte DAO, der fører an. I hvert fald når det gælder indenrigsforsendelser som skal leveres til pakkeshop eller til døren hos en privatperson. Ydermere har DAO gode vilkår for virksomheder, og derfor vælger mange webshops at bruge DAO som fast leveringspartner.

Du finder pris på din DAO levering ved at benytte en prissammenligningsside. Det kan for eksempel være på Pakke.dk.

Først vælger du forsendelsestype – enten pakke, palle, container eller brev – som jo i de fleste tilfælde vil være en pakke. Dernæst indtaster du postnummeret hvor pakken skal sendes fra og postnummeret hvor den skal sendes til. Og til sidst udfylder du mål og vægt på din pakke. Dernæst kan du gå videre og få et klart prisoverblik.

DAO priser begynder fra 38 kroner.

Find pris PostNord

PostNord er et andet stort pakkeselskab. Det hed tidligere Post Danmark, men selskabet er nu aktivt i hele Norden og ejerskabet deles mellem den danske og den svenske stat. PostNord er ofte et fint valg, hvis du skal sende almindelige pakker rundt i Danmark. Priserne vil typisk være på niveau med DAO, GLS og Bring. Samtidig har PostNord en udmærket infrastruktur, som blandt andet inkluderer pakkeshops i langt de fleste byer.

Du kan finde pris på PostNord ved at benytte en sammenligningsside og indtaste informationer om din pakke. Udfyld hvor den sendes fra, hvor den skal hen, samt de fysiske mål og vægtklassen. Efterfølgende får du et prisoverblik. Hvis du er tilfreds, kan du omgående bestille din PostNord levering, og hvis du ikke er tilfreds, kan du søge efter priser hos andre pakkeselskaber i stedet.

PostNord priser begynder typisk fra 50 kroner til pakkeshop og fra 65 kroner til hjemmeadresse. Virksomheder kan indgå faste aftaler om lavere fragtpriser.

Find pris GLS

GLS er et kæmpe distributionsselskab, som ikke blot er stort i Danmark, men faktisk i hele Europa. De har dog yderst konkurrencedygtige priser på indenrigsleverancer i Danmark, og mange virksomheder benytter GLS, når de sender pakker rundt i landet.

Priserne er blandt de laveste på markedet. GLS kan hamle op med DAO, når det gælder levering til pakkeshop, mens priserne typisk er en lille tand højere ved hjemmelevering.

Du finder din GLS pris ved at benytte en prissammenligningsside. Indtast gerne pakketype, postnumre, mål og vægt – så får du den præcise pris på din pakke og du kan omgående booke pakkelabel, hvis prisen passer dig.

GLS priser begynder lige nu fra 42 kroner.

Find pris Bring

Den sidste store nordiske pakkeleverandør er Bring. Priserne for almindelige leverancer kan være lidt højere hos Bring end hos de tre andre selskaber, men ofte er det mere fleksibelt. Bring har typisk nogle lynhurtige leveringstider for pakker til Sverige, Norge og Finland. Derudover kan du sende tunge pakker (fx 20 kg) med Bring uden det ændrer alt for meget på prisen. Det gør især Bring relevant for mange nichevirksomheder, men almindelige erhverv og privatpersoner benytter også selskabet i stor stil.

Du finder den præcise Bring pris ved at indtaste dine pakkeinformationer på forhånd. Gå til Pakke.dk eller en anden side som er i stand til at sammenligne priser. Indtast info om hvor pakken skal sendes fra og til, samt hvor stor pakken er, og hvor meget den vejer. Derefter får du priserne vist, og du kan omgående bestille, såfremt du er tilfreds med vilkårene.

Bring priser begynder fra 45 kroner til pakkeshop. Hjemmelevering kan være lidt dyrere – her starter priserne typisk fra 99 kroner.

Konklusion

Der er mange selskaber, du kan vælge imellem, når du skal have en pakke sendt i Danmark. Det er en god idé at sammenligne på tværs af selskaberne, så du får den bedst mulige pris og de bedst mulige vilkår for levering af din pakke.