Ferie i Storbritannien – guide til din ferie

Storbritannien har masser af spændende områder og lande, der i den grad er et feriebesøg værd – men hvilken destination passer bedst til jer? Er I mest til kør-selv-ferie i Skotland, eller er det storbyen London, der skal være hjem for jeres næste ferie i Storbritannien?

 

Vi har lavet en oversigt, der kan gøre jeres valg nemmere.

London – kultur, oplevelser og stemning

London er sådan en by, man aldrig bliver træt af at besøge. Og selvom det langt fra er den billigste by al holde ferie i Storbritannien i, eller resten af verden for den sags skyld, er det alligevel en by, mange drages mod igen og igen.

 

Og det forstår vi godt. Arkitekturen forener smukt det gamle og det nye, og London bugner af kulturelle tilbud lige fra shopping til nogle af verdens mest kendte museer.

Skotland eller Nordirland – natur, pubs og åbne vidder

Foretrækker du åbne vidder, så langt øjet rækker frem for menneskefyldte gader? Så er det nok nærmere Skotland eller Nordirland, du skal kigge nærmere på, hvis du pønser på ferie i Storbritannien.

 

Her er naturen vild og fantastisk, og der er gode chancer for at blive blæst godt igennem, mens du bliver betaget af naturens vidundere.

Læs om ferie i Europa