Ferie i Rusland: 3 fakta om Rusland

Skal du på ferie i Rusland, eller er du måske stadig i overvejelsesfasen? Det store land har enormt meget at byde på – og de fleste bliver overraskede over, hvor fantastisk en ferie til Rusland faktisk kan være.

 

Men… Hvor meget ved du egentlig om Rusland? Vi har samlet 3 nyttige fakta, der er værd at vide, før du pakker kufferten og tager på ferie i Rusland.

1. Moskvas metro er noget for sig

Moskvas metro har mere end 172 stationer – og det 280 kilometer lange rutenet er klart et besøg værd, for udsigten er mildest talt imponerende.

 

Går turen til Moskva, skal I bestemt ikke snyde jer selv for et tur i metroen, der ikke bare er blandt verdens største – men også smukkeste.

 

2. Du kan sagtens tage på aktiv ferie i Rusland

Elsker du at tage på den slags ferier, der gør dig udmattet og samtidig fuld af energi? Så er det værd at se nærmere på ferie i Rusland. Her er der nemlig rig mulighed for at få kilometer i benene og naturoplevelser, der siger spar to. Kig fx nærmere på vandreferie i Uralbjergene.

 

3. Ferie i Rusland kan også byde på afslapning

Er du mere til kur- og spaophold end vandreture? Så er der rig mulighed for det, hvis du vælger at lade turen gå til Sortehavskystens strande, hvor der med garanti er mere end ét fristende kursted.

Læs om ferie i Europa