Ferie i Polen for hele familienFerie i Polen for hele familien

Planlægger I en rejse for hele familien? Så er det værd at se nærmere på Polen, hvor oplevelserne står i kø og I kommer langt for pengene.

 

Polen er måske ikke det mest anerkendte feriested, men ikke desto mindre har Polen en hel del at byde på – læs med her, hvor du får inspiration til din ferie i Polen.

Kør-selv-ferie med billige hotelophold undervejs

Polen er perfekt til kør-selv-ferien, og ferien kan endda klares for et lille budget – selv, hvis I vælger at sove på hoteller hver nat.

 

Polen er nemlig en billig feriedestination, og her får I altså virkelig meget for pengene – både når det kommer til overnatning, mad og oplevelser.

Oplev Polsk kultur, når det er bedst

Vil I gerne have den polske kultur helt under huden? Så er det oplagt at planlægge ferie i Polen til nogle af Polens største byer.

 

De store byer som byer Krakow, Poznan og Gdansk byder på den helt særlige, polske atmosfære, smukke gamle bygninger og masser af gastronomiske oplevelser.

Ferier ved kysten – perfekt til børnefamilier

Skal ferien til Polen byde på noget for hele familien på tværs af aldre? Polen har mange skønne ferieområder, der er oplagte destinationer for børnefamilien.

 

I kunne fx tage på ferie i Polen ved den polske Østersøkyst, Kaschubernes eller Masuerens søområde ved Schleisen. Her er vandet lækkert og priserne lave, og det betyder, at selv en børnefamilie kommer langt for deres feriebudget.

Læs om ferie i Europa