Ferie i Italien – Tips til ferien

Drømmer du om citrusfrugter, italienske vingårde og sommeridyl i højeste potens? Så er det helt sikkert en ferie til Italien, du skal skrive på ønskelisten.

 

Italien er en fantastisk feriedestination – hvis man altså ved, hvad man skal gå efter. Vi har samlet nogle af de bedst tips til ferie i Italien, så du kan få den ferie, du drømmer om.

Tips til dig, der vil på byferie i Italien

Drømmer du om at opleve nogle af Italiens romantiske storbyer?

 

Så er det selvfølgelig Rom, Venedig og Firenze, du bør se nærmere på. Alle tre byer har noget vidt forskelligt at byde på, men fælles for dem alle er de fantastiske levn fra historien og kulturen, der bare skal opleves på en ferie i Italien.

Tips til kør-selv-ferien i Italien

Vil I gerne have det hele med på jeres ferie i Italien? Så er det oplagt at vælge en kør-selv-ferie, hvor I får mulighed for at opleve forskellige byer og regioner.

 

Så længe, du husker trafikvesten, en god GPS og kontanter til betalingsstationer, kommer I til at være godt kørende på jeres tur. Derudover er det værd at overveje, om I bør booke overnatning før afrejse – på den måde risikerer I ikke, at der er fuldt booket, når I ankommer.

Tips til vinferie i Italien

Det er nemt at blive fristet af alle de smukke vinmarker, I kommer til at opleve på jeres tur – så hvorfor ikke gå all-in og vælge en vinferie I Italien?

 

I kan sammensætte jeres egen vinferie eller vælge en destination, hvor vinsmagning og tours er inkluderet.

Læs om ferie i Europa