Ferie i Island: 3 seværdigheder, der bare må opleves

Island er helt sikkert et sted, der skal opleves – for selvom det i virkeligheden ikke er særlig langt fra Danmark, er det noget helt andet, end det du kender hjemmefra.

 

Overvejer du at din næste ferie skal være til det ellers meget grønne Island? Så har vi samlet 3 seværdigheder, du bare må opleve på din ferie.

1. Reykjavik – tag på ferie i Islands hovedstad

Reykjavik er noget helt særligt, og skal du på ferie i Island, må du ikke snyde dig selv for et besøg i hovedstaden, der byder på caféer en masse, barer og generelt en helt unik og hyggelig stemning.

 

Reykjavik er fuld af gamle, charmerende kvarterer, med farvede træhuse, der lyser op i gaderne.

2. Den Blå Lagune – slap af og lad op i de varme kilder

Er du klar på en spaoplevelse udover det sædvanlige? Så skal du på din ferie i Island ikke snyde dig selv for at opleve Den Blå Lagune, hvor du kan blive varmet op og få slappet af i de varme kilder.

 

Der findes ikke andre steder i verden som Den Blå Lagune, og det er intet under, den er blandt de mest populære seværdigheder i Island.

3. Nordlyset – en naturvidunder, der tager pusten fra dig

Selvfølgelig skal I opleve nordlyset på jeres ferie i Island! Nordlyset er uden tvivl en af naturens vildeste vidundere, og at se de farvestrålende lys danse over himlen er en oplevelse, der kan tage pusten fra de fleste.

 

Nordlyset ses bedst uden for byen, hvor der ikke er noget lysforurening.

Læs om ferie i Europa