Ferie i Grækenland: 3 huskeregler, du skal kende

Drømmer I om ferie og glade dage ved de græske øhav? Grækenland er en populær feriedestination, og med sine hvide sandstrande, lune vejr og generelle feriestemning, er det fuldt forståeligt.

 

Men er der nogle regler eller information, du skal være opmærksom på, før du booker din ferie i Grækenland? Det får du overblikket over lige her.

1. Det bedste tidspunkt at holde ferie i Grækenland

Hvis du gerne vil bages godt igennem og have høje varmegrader, vil du elske at tage på sommerferie i Grækenland – bliver du hurtigt træt af alt for høj varme, kan du i stedet overveje at booke din ferie til Grækenland i forårs- og efterårsmånederne.

2. Hav styr på indrejsekrav, før du pakker din kuffert

Står den på ferie i Grækenland, er det altid en god idé at tjekke op på de gældende regler – fx kan der være krav til specifikke vaccinationer, forsikringer, helbredsattester og lignende.

3. Skal du give drikkepenge, når du er på ferie i Grækenland?

Vi er ikke ligefrem vant til det der med at give drikkepenge herhjemme, men i Grækenland såvel som i mange andre lande, er drikkepenge en del af særligt servicepersonalets løn.

 

Derfor er det god stil at give drikkepenge til rengøringspersonale, hotelpersonale, tjenere, guider, chauffører og så videre.

Læs om ferie i Europa