Ferie i Frankrig? Retter, du ikke skal snyde dig selv for

Går sommerferien eller den forlængede weekend til Frankrig? Frankrig er en fantastisk feriedestination, og landet byder på alt fra metropolen Paris til et væld af hyggelige, traditionelle landsbyer.

 

Men er der én ting, du ikke skal snyde dig selv for på din ferie i Frankrig, er det madlavningen. Vi guider dig til de retter, du ikke skal snyde dig selv for på din ferie!

Det skal du smage i Paris

Går turen til Paris? Så må du ikke snyde dig selv for at bestille coq au vin, som du som regel finder på menukortet hos de mere traditionelle spisesteder i Paris.

 

Er det i stedet en lækker frokost, jeres ferie i Frankrig skal byde på? Så prøv salaten salade lyonaise, hvis hovedingredienser blandt andet er bacon og pocherede æg.

Det skal du smage i Lyon

Lyon er kendt som Frankrigs gastronomiske hovedstad – så hvis turen går dertil, kan du godt forberede dig på at give dine smagsløg en oplevelse, de sent vil glemme.

 

Går din ferie i Frankrig til Lyon, skal du gå efter pateer, pølser og generelt tunge (og kødtunge) retter, da det er deres ultimative speciale i byen og området.

Få de bedste smagsoplevelser – spørg de lokale

Skal jeres ferie i Frankrig gå et andet sted hen, hvor du er i tvivl om egnsretter og specialiteter? Så spørg de lokale! De kan pege jer i retningen af de mest autentiske oplevelser – og de steder, turister sjældent spotter.

Læs om ferie i Europa