Ferie i Finland – mumitroldenes hjemland

Finland, også kendt som De 1000 søers land og hjemsted for Mumitroldene er en oplagt destination at se nærmere på, når ferien skal planlægges – for her er der mulighed for lidt af hvert.

 

Er du nysgerrig på, hvad Finland har at byde på, når det kommer til ferier? Find inspiration til din næste ferie til Finland her, hvor vi har samlet nogle af de bedste rejsedestinationer i landet.

Storbyferie i Finland med kultur, mode og gastronomi i højsædet

Er du vild med storbyens pulserende liv, og vil du gerne betages af design, gastronomi og kultur? Så bør du se nærmere på ferie i Finland til Helsinki.

 

Helsinki Finlands hovedstad, og byen er netop særlig kendt for at være rig på kultur og design i verdensklasse.

Oplev Finlands ældste by, Åbo

Åbo er ikke bare Finlands ældste by – det er også en by, der byder på sjove og uforglemmelige oplevelser for hele familien.

 

Det er oplagt at planlægge ferie i Finland i Åbo, hvis du gerne vil opleve en lidt anden side af Finland end fx Helsinki.

Aktiv ferie i Finland med fiskeri, vandreture og cykelferier

Elsker du selv at planlægge dine dage og styre tiden, mens du samtidig får rørt dig? Så er det oplagt at tage på ferie i Finland for de mange muligheder for en aktiv ferier.

 

Du kan planlægge fiskerejser til nogle af Finlands mange søer, planlægge cykelferie i den finske skærgård eller tage på vandreture i den skønne natur.

Læs om ferie i Europa