Bil-Forsikring-Vin

Find pris på ny bil

Går du og overvejer at få fingrene i en ny bil, men du har endnu ikke besluttet dig, fordi du stadig er på jagt efter den perfekte bil, til den bedste pris? Heldigvis, er der et væld af muligheder på det store vide internet, når du skal finde en god pris på din nye bil.

Først og fremmest, er det en god idé at have lidt klarhed omkring hvilken bil du kunne tænke dig, hvilket mærke, skal det være en hybrid bil osv. Derefter er den nemme løsning simpelthen bare, at lede efter dine kriterer på diverse hjemmesider, som giver et overblik over priser på nye biler og ofte linker videre til en forhandler. Her kan vi klart anbefale sider som bl.a.:

  • AutoOffer.dk
  • Bilkredit.dk

Men hvis du har et specifikt mærke du er på udkig efter, så er det klart en god idé at gå ind på den specifikke forhandlers hjemmeside, og se hvad de skriver om priser og eventuelt tage ud i deres forretning og snakke med en dygtig sælger omkring priser, tilbud og forskellige økonomiske ordninger man kan lave på din drømmebil.

Hvis ikke du har mulighed for at tage ud i en fysisk forretning, så kan du ringe til den enkelte forhandler eller sende en mail til dem, her er de selvfølgelig også villige til at rådgive om prisen på en ny bil og andre spørgsmål du måtte have, som er relevante for købet af en ny bil.

Hvis du er medlem af FDM, kan du ringe ind til deres meget hjælpsomme ekspertrådgivning som hjælper dig med alle spørgsmål omkring bilkøb, priser, leasing osv. Det kan du læse meget mere om lige her: https://fdm.dk/vi-tilbyder/faa-ekspertraadgivning-hos-fdm

Det er heldigvis let at få opsnappet prisen på en ny bil, når man har adgang til internettet og en telefon. Det kræver kun en lille smule research, for at få de relevante informationer.

Find pris på vin

Vinmarkedet, er et marked som er i konstant vækst. Interessen for god vin er blevet større og større i de sidste par år i Danmark og ser kun ud til at vokse yderligere. Derfor er du sikkert også nysgerrig på, hvor du finder priser på vin, men ikke bare priser, de gode priser. Først og fremmest er det altid en god idé at undersøge ens foretrukne vinhandler, om det er i supermarkedet eller i en forhandler der sælger specialimporterede vine. Ofte kan du finde et katalog eller en brochure med en prisoversigt, når du går i din lokale forretning for at købe vin, ellers har de oftest også en hjemmeside, hvor man kan få en prisoversigt, men det er forskelligt fra forhandler til forhandler, der er nogen som man endda slet ikke kan finde online.

Måske har du smagt en enormt god vin, som stadig sidder fast på tungen og du leder desperat efter hvor du kan købe denne vin og til hvilken pris? Forhåbentligt har du navnet på den enkelte vin du leder efter, dernæst er det en god idé at downloade appen “Vivino”, som er den mest populære vin app i verden, hvor du kan slå alt op fra drue til noter til anmeldelser og ja, heldigvis også pris! Hvis du har vinen ved hånden, kan du også scanne vinen direkte med appen Vivino og få alle detaljer frem.

Hvis ikke du kan finde den, så prøv at Google navnet, ring til forskellige forhandlere eller prøv appen Wine-Searcher som er et godt alternativ til Vivino, hvor de ofte har nogle andre vine.

Når man kigger på vine helt generelt, så forholder det sig oftest sådan at en middelmådig vin, som ofte har en rating på 3,5 ca. Koster omkring de 100 kr, hvorimod en langt bedre flaske finder du til 200 og opad. Dog er det ikke ensbetydende med at alle gode vine behøver at være dyre, du kan også finde rigtig gode til billige penge.

Find pris på bilforsikring

Har du lige fået ny bil og skal have fat i en bilforsikring, eller skal du have skiftet din gamle ud pga. Problemer? Bilforsikringsmarkedet er en stor jungle, hvor der er enormt mange virksomheder på markedet, som lover guld og grønne skove. Men hvor finder man egentlig de gode bilforsikringer og hvor finder man et overblik over priserne på de forskellige bilforsikringer i Danmark?

Takket være teknologien, popper der hele tiden nye sammenligningssider op, som gør det let for forbrugeren, at finde de billigste og bedste løsninger, hurtigt og effektivt. Bl.a. har den store sammenligningsside “Samlino” lavet en løsning, som gør det muligt at sammenligne 14 forskellige bilforsikringer! Det er super smart og simpelt at bruge og tager kun 30 sekunder og så har du et overblik, over hvilke bilforsikringer der giver mening for dig. Du kan tjekke deres side lige her

Der er også mange forsikringsselskaber derude, som har lavet lignende løsninger, hvor du kan indtaste din nummerplade eller udfylde detaljer som nummerpladetype, bilmærke, antal km osv. For at få et overblik over prisen på bilforsikring. Det er noget som stort alle forsikringer har, som også tilbyder bilforsikringer, så du kan nemt gå ind på disse og tjekke ud om de giver mening for dig. Her er en liste over nogle forskellige:

Et andet godt alternativ til Samlino er findforsikring.dk, som også tilbyder en sammenligning af bilforsikringer. Her får du 3 tilbud efter du har udfyldt de nødvendige detaljer og det er desuden 100% gratis. Du kan tjekke FindForsikring.dk’s tjeneste ud, lige her.

Hvis ikke nogle af disse løsninger giver mening for dig, så kan du altid gå ned i din lokale bilforhandler og snakke med dem omkring din bilforsikring og så vil de være mere end villige til at hjælpe dig.

Find pris brugt bil

Står du og skal sælge din brugte bil, eller måske endda skal købe en brugt bil? Ja, så er det altid godt at have styr på enten hvor meget din brugte bil er værd, eller hvor meget den brugte bil du overvejer at købe er værd. Det bliver nemt en stor jungle, når det handler om at vurdere brugte biler. Der er altid mange faktorer der spiller ind, som f.eks. Har bilen stortset kun kørt på motorvej? Hvor mange km har den kørt? Er lakken skadet og har bilen buler? Vægtafgift? Hvad med brændstofsforbuget? Osv.

Heldigvis er der mange løsninger derude, som hjælper forbrugeren med at finde ud af hvor meget en brugt bil er værd. Hvis du skal sælge din brugte bil, så er det en god idé at tjekke BilBasen.dk ud, hvor de har en løsning som vurderer hvor meget din brugte bil er værd. Alt du skal gøre er at indtaste din nummerplade og indtaste dine kontaktoplysninger og voila, så melder de tilbage med en pris. Du kan tjekke deres løsning lige her.

Ellers er det en god idé at forhøre sig ad på forskellige online bilfora, hvor der oftest sidder mange bileksperter, som er klar til at hjælpe dig. Der er også mange Facebook grupper osv.

Skal du derimod købe en brugt bil og du er bange for at du betaler for meget, for noget som måske ikke holder i mere end nogle få år? Så er det klart anbefalet, at du kontakter f.eks. FDM som tilbyder rådgivning omkring køb, leasing og meget andet. Det kræver dog at du medlem, men du kan læse meget mere her.

Et andet godt trick er at kigge på DBA og se hvad andre biler står til og se hvor hurtigt annoncerne bliver fjernet. Man får selvfølgelig ikke indblik i hele salgsprocessen, men man kan få sig en idé om den er blevet solgt eller om annoncen blot er udløbet.